Vandring i San Francisco – stier du kan udforske

ESTA på dansk

En god vandretur gennem skoven har vist sig at booste din mentale tilstand, styrke dit hjerte og åndedrætsorganerne. Selvom San Francisco tilbyder alt det lækre, som man forbinder med en flot by ved vandet, er det også en kort afstand fra nogle spektakulære vandreture.

Hvis du føler dig lidt træt af at udforske byen, og du er klar til at snøre støvlerne og se nogle af områdets bedste stier, kan du overveje at tage på en vandretur.

Redwood Regional Park

Du har ikke været i Californien, hvis du ikke har gået rundt ved statens tårnhøje Redwood træer. Selvom mange måske tror, at man skal rejse til North Bay for at nyde deres rustikke skønhed, så er sandheden, at East Bay har sin helt egen skov af Redwood giganter.

Redwood Regional Park byder på et udvalg af ruter med forskellige sværhedsgrader og terræn, men parkens Tres Sendas sti er en rolig og fredfyldt måde at se områdets bedste seværdigheder. Det skal bemærkes, at parkeringspladsen kræver et $5 gebyr med en ekstra $2 til dem, der ønsker at vandre med hunde.

Lands End Trail

Hvis du stadig ikke har fanget det perfekte billede af Golden Gate Bridge, er det tid til at prøve Lands End vandrestien. Som en af de bedste vandreture i byen giver det en fantastisk udsigt over San Franciscos kyst samt en perfekt udsigtspunkt til at se Golden Gate Bridge.

Sporet begynder ved Sutro Baths, som er en historisk indendørs saltvandsswimmingpool, der nu er i ruiner. Selve sporet løber op langs kysten og strækker sig omkring 3 mil. Hvis du følger stien langs vandet, vil du komme til Eagle Point Overlook, som er en af byens mest populære udsigtspunkter.

Peg Bonita Lighthouse Trail

Beliggende i Bay Areas smukke Golden Gate National Recreation Area, finder man Point Bonita fyrtårnet, som er slutpunktet for en halv mils vandretur, der sender dig gennem en historisk tunnel skåret af kinesiske arbejdere og krydser over en fængslende hængebro.

Selvom stien er forholdsvis kort, finder man flere områder, der gør hele turen værd. Da stien er forholdsvis let og ganske smuk, er det en ideel vandretur for dem med familier eller små børn, der ønsker at komme ud og udforske.

Cataract Falls Hike

Der er mange vandfald i Marin County, men Cataract Falls er klart den mest populære. Ruten fletter sammen med det naturskønne Cataract Creek, som er en vandkilde til områdets rige udvalg af flora og fauna. Selvom sporet, der fører til vandfaldet, er meget populært, er det stadig en glimrende mulighed for at få øje på noget af områdets unikke dyreliv.

andfaldet er mest aktiv efter perioder med intens regn, selvom stien kan nydes uanset. Selv om det er muligt at gå i ring, foretrækker mange at vandre de 1,3 mil til vandfaldet base og vende tilbage til hovedsporet.

 

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online