Universal Studios Floridas bedste attraktioner

ESTA på dansk

Hvad skal man se i Orlando? Selvom Orlando, Floridas Disney World, får det meste af opmærksomheden, er der en anden forlystelsespark i byen, som er på samme niveau: Universal Studios Florida. Det er karakteriseret ved en række forlystelser og attraktioner med forskellige filmtemaer, og det giver en interaktiv oplevelse, som man ikke finder noget andet sted.

Er du interesseret i at besøge Universal Studios forlystelsespark? Undrer du dig over, hvad det har at tilbyde? Her er en gennemgang af de bedste attraktioner!

Harry Potter and the Escape from Gringotts

Universal Studios er fyldt med Harry Potter-tematiserede forlystelser. Men den bedste af dem alle er nok Harry Potter and the Escape from Gringotts.

Med en indendørs rutsjebane gør det brug af 3D-visuelle effekter til at tage gæster på en medrivende tur med Harry, Ron og Hermione. Undervejs støder man på en hel samling af figurer, herunder den berygtede Voldemort. Forlystelsen, som ligner Gringotts bank for troldmænd, blev den mest populære attraktionen inden for Harry Potter-universet i Universal Studios.

Højdepunktet i Universals magiske verden af Harry Potter-distriktet, som man absolut skal opleve.

The Simpsons Ride

The Simpsons Ride er et vidunder af en 3D forlystelse, som tager gæsterne på en skør og tegneserieagtig tur blandt de mange indbyggere i Springfield. Og den bedste del? Det gør den uden at man forlader rummet.

Du sidder i en maskine, som er designet til at bevæge sig op, ned, tilbage, og frem. Maskinens små bevægelser kombineret med skærmens 3D-effekter gør, at du føler, at du er i en ægte rutsjebane, som giver dig et gys, som du aldrig har oplevet før.

Mindst 24 af figurerne fra serien optræder med de rigtige stemmer. Sammen med attraktionen finder man en Kwik-E-Mart gavebutik, som åbnede i slutningen af 2007.

ET Adventure

En af de ældste eksisterende forlystelser i Universal Studios, ET Adventure, er en af de eneste forlystelser i parken, som ikke gør brug af en elektronisk skærm. I stedet for at gøre brug af mørke, belysning, mekaniske figurer og spændende lyd til at skabe en atmosfære, der sætter gæsterne ind i ETs verden.

Denne forlystelse gør brug af metalskinner og cykelformede biler, som tager gæster gennem hele oplevelsen. En fed forlystelse for folk i alle aldre. Det er en af de attraktioner, der aldrig går ud af mode.

Cyklerne kører forbi NASA og politibetjente, der forsøger at arrestere gæsterne og fange E.T. Pludselig begynder cyklerne at flyve over byen og derefter ind i det ydre rum. Fra deres cykler kan gæsterne se en miniatyrby nedenfor, inklusive rigtige biler og endda en fodboldstadion og to baseballbaner.

Revenge of the Mummy

Hvis du kan lide rutsjebaner, vil du elske Revenge of the Mummy. Baseret på Brendan Frasers Mummy film, tager det dig med på en indendørs tur gennem en lang række karakterer fra the Mummy.

Revenge of the Mummy åbnede den 21. maj 2004. Rutsjebanen varer næsten tre minutter og har en tophastighed på 72 km/t. Banen er 670 m lang.

Forlystelsen går brug af visuelle effekter, som vil både skræmme og imponere dig. Hvis du er en teenager eller ældre, kan det meget vel ende med at blive din favorittur i parken.

Men in Black Alien Attack

Hvis du leder efter en ægte interaktiv tur i Universal Studios, skal du prøve Men in Black Alien Attack. Denne tur involverer at skyde med laser efter aliens, hvilket giver dig point under turen.

Gæster ankommer til en MIB-træningsfacilitet, der er forklædt som en pavillon. Her går man ombord på et roterende system. Her får man til opgave at skyde aliens ved hjælp af de medfølgende laserpistoler, hvor der akkumuleres point. I løbet af turen kører du i en lille jernbanebil blandt andre gæster. Den er temmelig langsom, men den er stadig rigtig underholdende.

På åbningstidspunktet var turen den største dark ride, der nogensinde er bygget i en Universal-park, der strækker sig over 6500 og med over 125 aliens.

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online