Ting at lave på Mount Hood (Udover skiløb eller snowboarding)

ESTA på dansk

Selvom Mount Hood Meadows i Oregon er kendt for sit utrolige snedækkede landskab og adrenalin-pumpende vintersport, kan det være lige så fascinerende for dem, der ikke ønsker at tage på skiferie, eller som hellere vil rejse i de solrige måneder af sommeren. Beliggende kun en times kørsel øst for Portland kan Mount Hood være det perfekte sted at undslippe byen og omgive dig med naturen. Uanset om du ønsker at udforske National Forest, vandre Pacific Crest Trail eller bare slappe af i de hyggelige alpine hytter, så er der noget i Mount Hood for dig at lave (der ikke indebærer at stå på et board eller på ski!).

White Water Rafting

Hvis du ønsker at prøve udendørsaktiviteter, men ikke har lyst til sne, så kan du tage til floden Deschutes for at prøve white-water rafting. Ruterne tager dig gennem den naturskønne dal med et betagende landskab omkring dig. Mens visse dele af white water er ikke for sarte sjæle. Deschutes floden tilbyder rafting for alle aldre og evner, så alle kan være med! Dette kan være en sjov sommeraktivitet for hele familien.

Mount Hood Railroad

For et mere fredeligt kig på den fantastiske natur kan du tage en tur på Mount Hood Railroad. Disse rolige togrejser går gennem Hood River Valley i sneklædte landskaber om vinteren, pastel-rosa blomster om foråret og frodige grønne enge i sommermånederne. Du kan vælge en afslappende dagsrejse, hvor du kan se verden omkring eller tage en tur med vennerne på en Murder Mystery aften.

Tag på vandreture

Hvis vandring er noget for dig, så er du heldig, da Mount Hood og de omkringliggende regioner tilbyder nogle fantastiske stier til både at udfordre og charmere dig. Mount Hood National Forest har selv over 1000 mil af vandrestier, så du løber aldrig tør for stier at udforske. Uanset om du ønsker en afslappet tur til Ramona eller Tamanawas Falls, eller hvis du blot passerer gennem Mount Hood på din vandretur langs Pacific Crest Trail, er du sikker på at blive overrasket over Mount Hoods naturlige skønhed.

Mount Hood Cultural Center & Museum

Hvis du vil vide mere om historien og kulturen i Mount Hood, skal du tage til det lokale museum og kulturcenter, der tilbyder en vifte af permanente og varierende udstillinger. Beliggende i Government Camp finder man museet, der byder på kunst og historiske samlinger, og som giver dig et indblik i området, hvilket vil få dig til at værdsætte denne region yderligere.

Slap af i et spa

En af de bedste måder at slappe af efter en dag på pisterne (eller fra hverdagen) er at nyde en af Mount Hoods mange luksuriøse kurbade. The Spa at Mt. Hood tilbyder gæsterne cedertræ saunaer,badekar, afslapningslokaler med bål og en tegård, for ikke at nævne en lang række massage- og skønhedsbehandlinger. En spadag vil være en reel oase af afslapning og et godt sted at få et par timers fred.

Nyd vinsmagning

En anden måde at komme ud og udforske naturen er ved prøve nogle af Mount Hoods spektakulære vinmarker og frugtplantager for at prøve nogle af de lækre lokale råvarer, der er skabt i regionen. Et eksempel herpå er Pheasant Valley Winery, som gør det muligt at gå på opdagelse, før nogle af Oregons fineste vine.

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online