Ting at lave i Seattle i 2019

Visa Waiver Lande

Hvis du planlægger en tur til USA, vil du uden tvivl ønske at opleve alle de spændende ting, som hver stat har at tilbyde. Dette er grunden til, at din rejse ikke ville være fuldendt uden et besøg i Seattle i Washington.

Den ikoniske Space Needle er måske dens mest karakteristiske træk og en fantastisk måde at se Seattle fra oven – men det er ikke det eneste, som dette vidtstrakte metropol har at tilbyde. Uanset om du er mere interesseret i at udforske naturen eller foretrækker det hurtige byliv, har Seattle et væld af attraktioner, som passer til alle.

Sightseeing

Der er flere museer i Seattle, som er værd at besøge for deres unikke temaer, herunder Museum of FlightPacific Science CenterMuseum of History and IndustryChihuly Garden and Glass og Museum of Pop Culture. Den 92-hektar brede ,Woodland Zoo,Seattle Aquarium og botaniske haver nær Lake Washington er gode steder at udforske dyrelivet, sjældne træer og havlivet. Bill Speidels Underground Tourer en unik Seattle oplevelse, som du ikke bør gå glip af.

Seattles populære Great Wheel ligger ved siden af havnefronten, og udsigten fra denne pariserhjul er bemærkelsesværdigt. Der er også masser af vandrelaterede aktiviteter, hvis du er mere til det. Golden Gardensog Alki Beach Park er blot to af flere strande, hvor man kan slappe af eller tage en svømmetur.

Der er også muligheder for at sejle, fiske eller tage på krydstogter, og et besøg på Puget SoundElliot Bay og Ballard Låse er noget, som du ikke vil fortryde. Blake Island og Tillicum Village er et must-see for vandrere og campister, da de giver en kulturel oplevelse. Derudover har forskellige parker omkring Seattle, såsom den japanske Kubota Garden eller Magnuson Park har deres egne særlige kendetegn.

City Life

Udover alle Seattles historiske og naturlige vartegn kan byen prale af et blomstrende liv med mad og shopping, hvor man finder et stort antal spisesteder, barer og natteliv. Hvis du leder efter noget sjovt for dine børn, findes der Seattle Childrens MuseumFamily Fun Center og Wiggleworks for indendørs aktiviteter.

Pike Place Market er Seattles mest kendte sted for skaldyr og shopping. En gåtur gennem Downtown Seattlelader dig opleve byens vibes med alle sine restauranter, teatre og butikker. Fremont er et boheme rum fyldt med smarte barer og indie-butikker, og det er mest kendt for Fremont Troll skulpturen. Belltown er et andet godt sted, hvor du kan prøve mange forskellige barer, spisesteder, gallerier og butikker, eller du kan tage til Chinatown, hvis du er til asiatisk mad.

Adrenalin-junkier kan skydive i Tukwila, prøve et vandfly eller besøge Emerald City Trapeze Arts. Hvis du planlægger at besøge Seattle om sommeren, kan du opleve store udendørs koncerter gratis. Der er også en række festivaler under hele året, hvor der er masser af sjove aktiviteter. Og glem ikke at købe nogle sjove gaver med hjem fra Archie McPhee’s!

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online