Studer på Hawaii

ESTA på dansk

Hvis du nogensinde har drømt om at leve mellem frodige landskaber og vulkaner, så kan du gøre med en studietur til Hawaii! I stedet for bare at tage til en af Hawaiis fantastiske øer under en strandferie eller bryllupsrejse, kan du tage et studieprogram, der giver dig mulighed for virkelig at udforske dette fascinerende sted; fordybe dig i de indfødtes historie, den brede økologi og den autentiske kultur og køkken, som Hawaii har at tilbyde.

Med programmer af varierende længder og emner kan du bruge et år, en sommer eller et semester på at studere på Hawaii, hvilket giver dig et væld af nye erfaringer (samt en lækker tan!).

Hvad du vil få ud af din studietur

Hundredvis af studerende fra hele verden vælger at studere på Hawaii, hvilket smelter mange kulturer, aldre og sprog sammen. Selvom alle vil kommunikere på engelsk, vil du være i stand til at lære en hel del fra de mange forskellige mennesker, du interagerer med.

På Hawaii Pacific University er der to primære campus-områder; en placeret ved kysten og den anden i et tropisk sted tæt på Honolulu. Du vil derfor kunne suge atmosfæren, kulturen og landskabet til dig af på daglig basis, hvilket gør det til en uforglemmelig tur. Når du ikke studerer, kan du surfe, vandre, snorkle, danse, solbade og opdage nye dele af øen – du kan hele tiden holde dig underholdt og engageret.

Planlægning af din studietur

Hvor

Når du har besluttet dig for at studere i udlandet i Hawaii, skal du overveje, om du vil holde dig til én ø, f.eks. på et bestemt universitet, eller udforske en række destinationer med en tur som ‘semester at sea‘. Dette vil afhænge af, hvad du ønsker at se og studere, og hvad der er til rådighed i forhold til din tidsfrist, emne og pris.

De fleste studier i udlandet omfatter en form for indkvartering, så du kan være sammen med medstuderende eller i et hjem for at sikre, at du kan fordybe dig i Hawaiis kultur.

Visum

Derefter skal du se på et visum til din rejse for at sikre, at du kan studere under dit ophold i Hawaii. Hvis du er en amerikansk statsborger, behøver du ikke at søge om et studievisum, da din nuværende bopæl i USA vil dække det. Hvis du ikke er en amerikansk statsborger eller fast bosiddende i USA, er du enten nødt til at ansøge om F-1 eller J-1 studievisum. Dette kan gøres gennem den amerikanske ambassade i dit hjemland.

Stipendier

De fleste studier på Hawaii indebærer en betydelig omkostning for at dække indkvartering, undervisning, undervisningsmaterialer mv. Men selv hvis du ikke tror, at du har råd turen, kan du være i stand til at ansøge om en stipendium i udlandet gennem forskellige tiltag, som Fulbright Scholarships og Gilman Scholarships. Alternativt kan du hjælp fra familie og venner, som kan arrangere lokale fundraising-arrangementer, så du kan få denne fantastiske mulighed.

Hvis du ønsker at studere på Hawaii, så tjek program og uddannelsesmuligheder nedenfor for at få en idé om, hvad der er derude:

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online