Sådan planlægges den perfekte Disney ferie

ESTA på dansk

Der er en grund til, at folk kalder Disney World det lykkeligste sted på Jorden.

Denne drøm af en forlystelsespark er den fysiske kulmination på hver eneste glade erindring, som Disney har skabt og kan være en fornøjelse at besøge. Men kun med den rigtige planlægning.

Da folk over hele kloden elsker Disney, er deres parker forståeligt nok ret travle.

I gennemsnit er Disney World vært for langt over 50 millioner gæster hvert år. Så hvis du ønsker at få mest muligt ud af din Disney ferie, er grundig planlægning og forberedelse afgørende for at få det bedste ud af ferien.

Hvis du er klar til at planlægge din tur til Disney, men du er ikke sikker på hvor du skal begynde, så fortvivl ikke! Vi har et par tips til at hjælpe dig med at sikre at du får det meste ud af din rejse.

Her er et par vigtige tips til at planlægge den perfekte Disney ferie, så du ikke behøver at bekymre dig, når du ankommer til parken.

Start din planlægning lige nu

Man kan ikke være for forberedt!

Hvis du kun skulle huske en ting væk denne vejledning, så bør det være, at nøglen til at planlægge den ultimative Disney ferie er at begynde at planlægge, så snart du kan.

Når du beslutter dig at besøge Disney, skal du starte med at sammensætte en liste over ting, som du ønsker at lave, og skabe en plan for, hvordan det passer ind i dagen.

Selvom at have en skriftlig tidsplan ikke virker særlig meget som en ferie, er Disney World fyldt med ting at se og lave. En plan kan hjælpe med at skære ned på evt. forvirring og kaos, når du besøger for første gang.

Bliv i området

Selvom der er masser af hoteller i Orlando, er der en masse fordele ved at opholde sig i parken.

Udover at være tættere på parken, har gæster, der opholder i området, adgang til bedre tidspunkter i parken og være først, når det kommer til reserveringer.

Disney har flere forskellige resorts i parken, så du er sikker på at finde en der passer dig.

Reserver alt

Som vi sagde før, er nøglen til den ultimative Disney ferie at planlægge alting.

Disney World er hjemsted for hundredvis af forlystelser, shows, aktiviteter og restauranter. Hvis du vil være sikker på, at du kommer til at lave alt, hvad du ønsker at lave, så bør du overveje at reservere alt på forhånd.

Hvis du bor på stedet, kan du begynde at booke ‘fast passes’ og restauranter længe før du sætter foden i parken. Hvilket sikrer, at når du ankommer, vil du ikke blive hængende i timevis i kø.

Besøg under lavsæsonen

Den eneste ulempe ved en Disney ferie er de uundgåelige mange mennesker. Heldigvis med den rette planlægning før tid kan du undgå en overfyldt park.

Prøv at planlægge din Disney ferie uden for sæson, og at hovedparten af dit ophold er over hverdage, ikke weekender.

Mens du er i parken, kan du bruge en sporings-app til at hjælpe dig med at planlægge omkring de travleste områder. Så kan du få mest muligt ud af din tid i parken.

Bliv ikke i for lang tid

Forlystelsesparker er ligesom slik. De er sjove i starten, men efter et par bidder vil du være klar til at prøve noget andet.

Selvom du skal have nok tid til at se og gøre alt hvad du ønsker, skal du ikke forsøge at være der mere end et par dage, ellers risikerer du at blive helt udbrændt af forlystelsesparken.

Du bør også prøve at planlægge masser af pauser for at give dig og din familie tid til at komme sig over strabadserne.

I USA kan man Florida for “Sunshine State”. Det betyder, at du bør forvente masser af varme og sol udover de store folkemængder.

Få hjælp til at planlægge din Disney ferie.

Disney World er en af de lykkeligste og mest magiske steder, du kan besøge. Kombiner det med den stadig voksende liste af attraktioner, herunder Star Wars parken, som snart åbner, og du kan være sikker på, at der altid vil være travlt i Disney Land.

Men på trods af de mange mennesker kan du stadig have en fed Disney ferie med den rigtige planlægning!

Nu hvor du ved, hvordan du planlægger den ultimative Disney ferie, er det tid til at begynde at forberede din rejse.

Hvis du har brug for hjælp til at navigere i den juridiske side af rejsen til USA, kan vi hjælpe dig. Besøg os for mere information om vores tilgængelige tjenester eller ansøg om en ESTA i dag.

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online