Rejse til USA uden at flyve

Visa Waiver Lande

USA er et stort land, som tilbyder en masse for turister. Med alt fra glitter og glamour i Las Vegas til den barske naturskønhed af nogle af landets fantastiske nationalparker, er USA et must see for alle.

Da landet er så stort, kan rejser mellem byer og stater være tidskrævende. Hvis du er på en kort rejse eller har et ubegrænset budget, så ønsker du måske at flyve mellem staterne. Men hvis du har masser af tid, ønsker at holde dig til et lavere budget eller hvis du forsøger at mindske din indvirkning på miljøet kan du finde alternative ruter til at rejse rundt i landet. Heldigvis har USA nogle ordentlige muligheder for offentlige transportmidler og er fantastisk til road trips! Her vil jeg skrive om, hvordan du rejser rundt i USA uden at flyve, så du kan begynde at planlægge din næste tur.

Bus

De berømte Greyhound busser i USA er en af de bedste måder at komme rundt i landet, især hvis du rejser på et budget. Disse busser kører på kryds og tværs af staterne og standser i et væld af byer langs vejen. Selvom Greyhounds ikke er kendt for at være den mest komfortable transportform, gør de det muligt at se verden, mens du kører fra stat til stat.

Dette giver dig virkelig en følelse af at opleve en masse, mens du rejser, og du vil sandsynligvis møde lokale og rejsende undervejs, som virkelig vil give noget ekstra til dit eventyr.

Tog

Tog i USA er ikke en af de mest almindelige former for rejsemidler, men de findes stadig. Amtrak togsystemet passerer gennem amerikanske hotspots, som Chicago, New Orleans, og Houston, så du kan helt sikkert prøve en togrejse i din tur over staterne. Hvis du har rejst i hele Europa eller Japan med tog, er du måske vant til højhastigheds-transportmidler, men Amtrak kører i et noget langsommere tempo. Du kan bruge dette til din fordel ved bare at nyde udsigten gennem de store vinduer.

Bil

Fede amerikanske road trips er på mange bucket list, og ideen om at cruise gennem Route 66 i en Mustang eller Cadillac er en drøm for mange. Og denne drøm er muligt, da at køre i USA er en meget normal måde at rejse rundt på. Vejsystemet er let at forstå, og med lange, brede veje er det en leg at køre. Der er masser af moteller og gamle gæstehuse langs vejene, og en bed and breakfast vil virkelig give et amerikansk eventyr. Sørg for at stoppe op ved en restaurant og nyde en god morgenmad med pandekager og kaffe!

Færge

Hvis du virkelig ønsker at boykotte flyey, kan du vælge et krydstogt fra USA til Storbritannien, så du kan forlænge din ferie på din vej over vandet!

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online