Mardi Gras på Windsor Court Hotel, New Orleans

ESTA på dansk

USA er en af de bedste destinationer for at nyde en luksusferie på grund af sine utroligt varierede regioner og et væld af underholdning at vælge fra. Det er hjemsted for en masse kendte steder i hele verden, og du vil have en masse steder at se og holde dig beskæftiget på en luksusferie i USA.

Vi har fundet en fin indkvartering for dig at nyde din ferie og slappe af fra stresset og jaget i hverdagen. USA kan prale af betagende strande, flotte bjerge, brede strækninger af ørkener og en herlig historisk moderne by, der gør det til et af de mest eftertragtede rejsemål for en luksuriøs ferie.

Lad os hjælpe dig med at fejre den mest mindeværdige Mardi Gras ferie på The Windsor Court Hotel i New Orleans.

Mardi Gras historie

Historien om Mardi Gras går tilbage til middelalderens Europa, som passerede gennem Rom og Venedig i løbet af de 17.-18. århundrede til det franske hus Bourbonerne. Den traditionelle festivas af ”Boeuf Gras”, eller fedekalven startet her og fulgte Frankrig til hendes koloni.

Jean Baptiste Le Moyne Sieur de Bienville ankom kun 90 km. syd for New Orleans den 2. marts 1699, og han navngav det ”Pointe du Mardi Gras”, da hans mænd begyndte at indse den livlige ferie. Bienville var også ham der etablerede ”Fort Louis de la Louisiane” i 1702.

Bienville etablerede New Orleans i 1718 og med 1730’erne, blev Mardi Gras fejret i New Orleans. I dag er Mardi Gras en kæmpe dag i New Orleans, der handler om musik, skovture, underholdning og parader. Det er i denne ferie, hvor du kommer til at opleve en masse skøre kostumer, børn med deres familier spredt over hele byen, samt lokale og turister der har det sjovt.

Deltagerne sidder på jorden, kaster bolde, spiller musik, spiser udsøgt mad, mens du ser folkemængderne gå med mellem paraderne. Et flertal af ikke-essentielle butikker er som regel lukket ned under Mardi Gras.

New Orleans

New Orleans er en unik amerikansk by, der huser mange historiske, kulturelle og kulinariske attraktioner. Kendt som Crescent City og er berømt for sin jazzmusik, verdensklasse køkken, forskelligartede kultur (kreolsk og cajun arv) og naturligvis de flotte Mardi Gras fester.

Både turister og lokale har deres egne yndlingssteder, men de fleste af underholdningen er centreret omkring det franske kvarter. Det er hjemsted for det legendariske natteliv på Bourbon Street, som er fyldt med kulturelle attraktioner. Langs Mississippi-floden, som grænser mod syd af det franske kvarter, venter hestevogne på turister for at tage dem på en tur langs kysten, hvor du kan se dampbåden Natchez.

I det franske kvarter har Crescent City en masse områder, der er værd at udforske. Hvis du er fascineret af lokalhistorik, kan du besøge Dumaine Street Historic Voodoo Museum, hvor du kan lære om, hvordan denne religion har formet denne by.

For rejsende og turister, der normalt ønsker at være i centrum for non-stop aktivitet og spænding, er det franske kvarter det perfekte sted at bo.

Det franske kvarter

Historien er én ting, der aldrig er blevet glemt i New Orleans. Faktisk er historier hædret gennem musik, museer, velbevarede bygninger, og kunst. Det er et godt område til mad og underholdning, og turister flokkes om det franske kvarter i New Orleans på grund af sin attraktive arkitektur. Gamle bygninger, der har en fransk indflydelse, som kan dateres 300 år tilbage med arkader, rød tagdækning og flotte gårde. De fleste af disse bygninger indeholder nu hoteller, restauranter, butikker og masser af jazz, som tilbyder en bred vifte af underholdning.

5-stjernet luksushotel

Vi har fundet et 5-stjernet luksushotel, hvor du kan slappe af efter en tur gennem Bourbon Street.

Windsor Court Hotel

Som en del af Preferred Hotels har Luxe Windsor Court en klassisk og elegant atmosfære, som er meget lig den formelle gamle verden. Windsor Court Hotel sikrer dig en vidunderlig Mardi Gras ferie med deres nyligt opdaterede værelser og suiter, som byder på fransk-inspirerede detaljer. De tilbyder room service, luksuriøst sengetøj og gode barer med Wi-Fi, så du kan være helt afslappet uden at ofre de ting, der betyder noget for dig.

Dette hotel er almindeligt kendt for sin eftermiddagste, og er vært for en særlig Mardi Gras te sammen med en kongekage og cocktails, som ligner Kings Cup og Carnival Berry Sip. For bookinger og reservationer, kan du se her.

En smag af New Orleans

I en by så fuld af sjæl og underholdning, vil du opleve masser af fremragende restauranter og spændende ting i hele byen. For dem, der ønsker en fornem oplevelse, anbefaler vi Galatoires, som er beliggende i det franske kvarter. Alternativt kan du opleve Commander’s Palace berømte Jazz Brunch i Garden District. Derudover er Cafe du Monde på det franske marked eftertragtet for sine beignets og cafe au lait. Beignets er kvadratiske formede og pulver-sukkerovertrukne donuts. Decatur Streets Central Grocery tilbyder en række muffuetta sandwiches krydret med oliven salat og serveret på brød med sesamfrø.

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online