Hvorfor rejse til USA, hvis du er dansk statsborger?

ESTA på dansk

Danske borgere har en fascination af Amerika, der er svær at beskrive. De kan føle sig tiltrukket af den amerikanske livsstil, eller de kan føle en længsel efter landets store friluftsliv og utrolige mangfoldighed. Uanset årsagen er det en kendsgerning, at danske statsborgere genopdager staterne som rejsemål, og til sidst lægger forforståelser eller stereotyper om vold og sikkerhed til side. USA er et af de mest besøgte lande i verden og er en topdestination for turister af enhver art, takket være dets gæstfrihed og servicefokuserede økonomi. Men hvorfor specifikt elsker rejsende at besøge USA? Vi har samlet vores liste, så du selv kan bedømme.

Det er en smeltedigel

USA er en nation med tonsvis af mangfoldighed. Mange mennesker fra hele kloden migrerer til Amerika, hvor de har mange børn, der er etnisk eller racemæssigt forskelligartede. Fordi hver person har en forskellig baggrund og opvækst, er der ikke én type amerikaner. Der er mange religioner, kulturer, traditioner og politiske overbevisninger, der udgør dette land. Det er fantastisk at være vidne til denne multikulturelle måde at leve på.

Southern Hospitality ™

Syden er kendt for sin evne til at have det sjovt og vise folk, hvad det kan. USAs syd er kendt for sine dristige oplevelser og berømte gæstfrihed. Texas er større end livet, med Austin og Dallas, der tilføjer et strejf af sofistikeret storby. Louisiana er et land med Cajun-kultur. Georgia har en masse historie, og Kentucky er hjemsted for det verdensberømte derby. Det er kun begyndelsen!

Der er både store byer og små samfund

Amerikas større byer er fantastiske for dem, der elsker at feste og nyde spændingen ved nattelivet. Du foretrækker måske en mere afslappet oplevelse i mindre byer. Det bedste ved USA? Du kan finde din groove overalt .

Turisme er landets grundpille.

Amerikanerne elsker at få folk til at besøge deres land. USA’s turistindustri blomstrer på grund af dette. Der er mange souvenirbutikker , som turister kan besøge. Men der er ikke kun en masse turistattraktioner. Det kan være dyrt at besøge så mange steder i USA og udforske alt det har at byde på. Det er ikke, fordi så mange mennesker besøger USA, at omkostningerne er så høje.

Det er et vidunderligt sted at få nye venner!

Amerikanerne er ekstremt udadvendte og sociale. Der er en god chance for, at du vil møde andre unge mennesker fra USA såvel som resten af verden, uanset om du rejser på egen hånd eller med en gruppe. Nyd muligheden for at møde mennesker og omfavne det!

En ny måde at leve på vil blive tilbudt dig

Selvom du kun besøger USA, vil det ikke give dig den fulde oplevelse. Du vil dog få et glimt af den amerikanske kultur og føle på den amerikanske måde, selvom du kun besøger i kort tid. Det er en fantastisk måde for dig at være mere åben over for andre landes kulturer. Det er muligt at opdage, at du kan lide den amerikanske måde at gøre tingene på, eller at du ikke ønsker at ændre din måde at leve på.

Nationalparker er betagende

Det er blevet sagt før, men USA’s nationalparker er ude af denne planet! Det er nemmest at komme til nationalparkerne i bil. Men hvis du har lejet dit køretøj, burde du have det fint.

Nogle nationalparker, du bør tilføje til din bucket-liste, omfatter klassikerne som Yellowstone, Rocky Mountains og Grand Canyon, Zion, Great Smokey Mountains, Yellowstone, Yellowstone og Rocky Mountains.

Den naturskønne udsigt er uovertruffen

Der er mange forskellige landskaber i Amerika. Klart blåt vand, levende grønne områder og solnedgange er alle almindelige. Der er altid en fantastisk udsigt at fotografere til din næste selfie , uanset hvor du er i USA. Det er svært ikke at være i ærefrygt for Moder Natur i Amerika.

Lækker mad og spisesteder

Maden i Amerika er forskelligartet, ligesom Amerikas folk. Du kan finde traditionelle amerikanske retter som stegt kylling, mac and cheese og tungryde. Men der er også mange steder, hvor man kan få mad inspireret af andre lande. Selvom mexicansk mad ikke er helt så autentisk i USA, er den lækker. Pasta i amerikanske restauranter smager ikke som italiensk. Det er dog lavet af italiensk-amerikanere, der skaber retterne og tilføjer deres unikke flair til dem. Du kan finde, hvad du vil spise i USA, uanset hvad du føler.

Museernes store mængde og kvalitet

Den amerikanske regering hævder, at der er over 35.000 museer i USA . Uanset hvor du bor i landet, er der et museum i nærheden. Mens nogle museer fokuserer på Amerikas rige og lange historie, er andre mere fokuserede på landets moderne opfindelser. Amerikanske museer tilbyder så mange ting at udforske og lære.

Der er mange muligheder for roadtrip

Har du lyst til et eventyr og er i stand til at tage det alene? Vi forstår det! Det er fantastisk at køre på tværs af USA, og der er mange ruter, du kan vælge imellem. Du vil have et livs eventyr, uanset hvilken rute du vælger.

Hvad med at sejle under Floridas sol? Du kan også nyde det fantastiske landskab på Highway 1 i Californien. Du vil måske også tage på den mest berømte roadtrip – Route 66.

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online