Hvor mange penge har du brug for for at komme ind i USA på et visum?

ESTA på dansk

En rejsende, der besøger USA fra et andet land end USA, skal vise, at de har penge nok til at dække deres udgifter, såsom et kreditkort, kontanter, rejsechecks eller postanvisning. At få lov til at komme ind i USA.

CBP-officerer er godt klar over muligheden for, at en rejsende kan have begrænsede midler. De vil afgøre, om den rejsende er tilladt baseret på oplysninger, der understøtter kravet.

Det er en god idé at bekræfte, at nogen har inviteret dig til at komme til dit hjem med den forståelse, at de vil sørge for måltider og være vært for dem. Dit fulde navn og adresse skal være inkluderet i brevet. Selvom dette ikke garanterer adgang til USA, vil det hjælpe CBP-officeren med fuldt ud at vurdere deres situation.

Der modtages regelmæssige rapporter om bedrageri begået mod amerikanske statsborgere via e-mail-korrespondance. Disse breve hævder ofte at være fra mennesker, der elsker eller har romantiske interesser. Korrespondenten vil typisk bede den amerikanske statsborger om deres kreditkortoplysninger eller om at sende penge til dækning af rejse- eller visumudgifter. De skal også have $2000 for at kunne præsentere told- og grænsebeskyttelse for dem, når de ankommer til USA. Det anbefales ikke, at du sender penge til en person, du ikke har mødt ansigt til ansigt.Alt for ofte, når de først har midlerne, leder de efter undskyldninger for at forsinke deres rejse.

Er der nogen begrænsninger for, hvor mange penge jeg kan bringe ind i USA?

Der er ingen begrænsninger for at tage penge til USA , så længe det er rapporteret korrekt. Du skal rapportere penge, der overstiger $10.000 , hvis du rejser ind i eller forlader USA.

Du skal underrette toldvæsenet, hvis du planlægger at bringe mere end 10.000 USD i valuta eller tilsvarende udenlandsk værdi til USA.Hvis du rejser med en anden person, skal du indberette dine penge til toldmyndighederne. Du skal udfylde en fælleserklæring.

Du skal også indberette andre pengeformularer, såsom en rejsecheckeller postanvisning. Personlige og forretningsmæssige checks, der er klar til indbetaling, kan også være påkrævet.Det er ikke nødvendigt at rapportere kreditkort med grænser på mere end $10.000.

Hvor meget skal jeg medbringe, hvis jeg rejser med et amerikansk visum?

Du skal muligvis fremvise økonomiske beviser for at bevise, at du har råd til dine leveomkostninger og dine returrejseomkostninger, når du besøger USA med visse visumtyper .Du skal bevise, at du har råd til de fulde omkostninger ved dit studievisum .Du skal indsende kopier af dine kontoudtog.

Enhver , der rejser til USA for at modtage medicinsk behandling , skal kunne vise, at de har de økonomiske midler til at betale for det. Du skal bevise, at du ikke kan modtage behandlingen i dit land, hvis du ansøger om et B-2 turistvisum .

Du bør sikre dig, at du har penge nok til at dække dine indkvarterings- og transportomkostninger, mens du rejser på tværs af USA.

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online