De bedste road trips i USA

ESTA på dansk

Den klassiske amerikanske road trip topper ofte folks todo-liste med berømte rejser, som Route 66 og Las Vegas Loop, som gør det til en uforglemmelig ferie. Landskaberne på tværs af USA er så varieret, at en simpel tur ligeud kan tage dig gennem alt fra bølgende bakker til flade ørkener eller en tur langs vandet! Her vælger vi blot en håndfuld af fede amerikanske road trips, så du kan begynde at planlægge dit eventyr.

Route 66

Formentlig det mest berømte road trip rute i verden, rejsen fra Chicago til Los Angeles er en lang en, som er et must for bilfans eller #vanlife junkier verden over! Selvom mange af byerne, som du passerer gennem er ret normale, vil rejsen i sig selv være uforglemmelig. Ruten er oversået med klassiske amerikanske moteller, og du vil virkelig føle, at du er trådt ind i en film, mens du rejser rundt i din Mustang eller Cadillac og stopper ved forskellige diners!

National Parks ruten

Ruten fra San Francisco til Utah er en af de allerbedste i landet for naturelskere, da det stopper ved nogle af de bedste nationalparker undervejs. Selvom du ikke behøver at køre i San Fran (medmindre du ønsker at tackle de de hårde sving ved Lombard St), er det en spændende by at starte din rejse i. Herfra videre til Sierra Nevada bjergene og Lake Tahoe, før du fortsætter videre gennem nationalparkerne Yosemite, Death Valley, Grand Canyon, Zion og Bryce Canyon!

Miami til Key West

Ruten fra Miami til Key West er ulig nogen anden road trip i USA, da det meste af det foregår på Overseas Highway, der krydser broer og et blåt ocean for at nå den vestligste af Florida Keys. For at lave det til en ferie kan du stoppe undervejs ved Fat Deer Key og Sugarloaf Key for at dase i bugternes naturlige skønhed. Den bedste tid på året til at udforske er april eller maj, hvor der er lækkert vejr og færre mennesker end til jul eller nytår.

Det nordøstlige

New York til Boston er en rute, som er blevet mere og mere populære i de senere år med kontrasten mellem travlheden i Big Apple og roen i Cape Cod, hvilket skaber en drømmetur. Du starter din rejse med masser af stil, showbiz og kultur, før man går videre til de maleriske fiskerlandsbyer New England. Når du har fået dit fiks af den maleriske ‘fiskekrog’ på østkysten, kan du tage til Boston for en smagsprøve af amerikansk historie.

Blue Ridge Parkway

Her handler det om turen i stedet for destinationen takket være den imponerende Parkway rute, som var designet til at lade dig nyde udsigten fra Virginia! Blue Ridge Parkway snor sig gennem Appalacherne og er et must see i efteråret, når træerne er gyldne så langt øjet kan se.

Uanset om du tager en solo tur eller gør det til en særlig tur med venner, vil din rute på tværs af USA være fyldt med spektakulære seværdigheder, musik, vind i håret og møder med lokalbefolkningen undervejs, hvilket vil gøre det til noget særligt!

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online