De 9 bedste snowboard steder i Amerika

ESTA på dansk

USA er hjemsted for nogle af verdens bedste vinteromåder, der giver Whistler og Alperne kamp til stregen! Med alt fra familievenlige resorts til off-pist områder, har USA hundredvis af ski og snowboard pister til at holde dig underholdt hele sæsonen. De perfekte landskaber, summende natteliv og episke snefald på tværs af staterne gør USA et af de bedste steder at nyde snowboarding i hele vinterhalvåret. Hvis du ikke er sikker på, hvilken man skal vælge, kan du læse videre for at finde de bedste steder at snowboarde i USA, så du kan begynde at planlægge din rejse.

1. Steamboat Resort, Steamboat Springs, CO

Den berømte sneby Steamboat Springs er kendt og elsket for sit lette pulver (kendt som champagnepulver) og dets flotte pister, der gør det lækkert at stå på snowboard. Morningside tilbyder nogle af den bedste skiløb og snowboarding, eller du kan gå tage på backcountry ruter, som er populære blandt erfarne boarders. Begyndere bør starte på Christie Peak Express stoleliften for en blid introduktion til snowboarding.

2. Beaver Creek Mountain Resort, Avon, CO

Beaver Creek tilbyder fed boarding for dem, som er til lidt luksus i livet, såsom smarte hoteller, smart natteliv og uberørte pister (samt gratis cookies!). Resortet tilbyder også verdensklasse skiskoler, som kan lære dig at stå på ski og snowboard på disse fremragende pister. Det er ikke for at sige, at disse pister ikke er fantastiske til professionelle! Med masser af freeride områder og sjove rør og parker, er der noget for enhver smag.

3. Mammoth Mountain, Mammoth Lakes, CA

En af Californiens bedste vinterlegepladser er Mammoth Mountain i Mammoth Lakes. Denne drømmende destination kan prale med omkring 300 solskinsdage om året, så du næsten er garanteret nogle klare dage på pisterne. Resortet har 3.500 tommer af snowboarding-terræn samt prisbelønnede parker og rør, så der er masser at underholde dig med. Og da toppen er 11.053 fod over havets overflade, løber sæsonen hele vejen til juli, så der er ingen undskyldning for ikke at besøge det!

4. Jackson Hole, Jackson, WY

Jackson Hole i Wyoming tilbyder nogle af den bedste snowboarding for erfarne ryttere takket være sine mega stejle pister og skøre off-pist terræn, som vil få dit hjerte til at pumpe på ingen tid! Dette resort er hjemsted for Corbets Couloir, USAs stejleste skibakke, som er en udfordring for både skiløbere og snowboardere. Selvom Jackson Hole tilbyder nogle fede områder, hvor man kan lære at snowboarde, er det bedre egnet til dem, som har prøvet det før!

5. Mt. Bachelor, OR

Mount Bachelor er en fed snowboarding destination for ryttere i alle aldre og niveauer på grund af den fantastiske vifte af områder, anstændige priser og forholdsvis rolige pister. Selvom Mt. Bachelor ikke er det stejleste område i landet, er det helt sikkert et lækkert sted med ren skønhed i stedet! Resortet er omgivet af det betagende Deschutes National Forest, og turende omkring træer er noget af det bedste.

6. Vail, CO

Måske en af de mest berømte vinterområder i landet, Vail, Colorado er et lækkert sted for både skiløbere og snowboardere, såvel som dem, der blot ønsker at nyde den alpine luft. Ikke alene er pisterne spektakulære, men snowboarding-parker byder på half-pipes, hop, og jibs, hvilket gør det til en af de bedste steder for freestylere. Jeg tror, at det er derfor de professionelle flokkes her hvert år til Burton US Open Snowboarding Championships!

7. Whiteface Mountain, NY

På den anden side af landet ligger New Yorks Whiteface Mountain, et resort, som har været vært for Vinter-OL to gange i løbet af årene. Langt væk fra stresset og jag i byen, Whiteface er et uberørt resort med alt fra glatte skråninger til episke pister, så alle snowboardere har noget at nyde. Resortet dækker over 22 mil med over 80 ruter ned ad bjerget. Whiteface Mountain ligger kun fem timer væk fra Big Apple, så du kan nemt kombinere byen og pisterne til en ferie for livet!

8. Park City Mountain Resort, UT

Park City i Utah menes at være en af de største skisportssteder i USA, med over 300 stier samt 14 bowls og otte parker! Det betyder, at alle snowboardere (især letøvede og eksperter) har et episk terræn at udforske her. Det faktum, at Park City er medvært for FIS Freestyle Ski and Snowboard Championships i år, siger også noget om det utrolige niveau inden for snowboarding.

9. Mt. Hood Meadows, OR

Oregan Mount Hood Meadows byder på mere end 2000 tommer og er perfekt til begyndere og øvede. Masser af de pisterne og off-pist områderne er fantastisk til freeridere, mens skiskoler og lette pister giver mulighed for at begyndere kan lære at stå på snowboard. Ekspert snowboardere ønsker måske at prøve grænser af på Heather Canyon eller Mount Hood Meadows 18-fods Superpipe, der lyser op efter mørkets frembrud!

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online