De 5 mest populære country musikfestivaler i USA

ESTA på dansk

Country musik har udviklet sig i de sidste mange år og har fået flere og flere fans og popularitet, for det meste på grund af dens udvikling til en mere ”poppet” lyd. Teksterne påvirker normalt en følelse, og selve melodierne er ofte ret catchy. Uanset om du er en old school country musikelsker eller en nyere fyn, er det at høre dine yndlingskunstnere personligt en oplevelse som ingen anden. Heldigvis kan fans som regel finde en sommerfestival, der vil opfylde denne oplevelse. Takket være forekomsten af country musik i USA bør du ikke have noget problem med at finde en festival i dit område. Fra Arkansas til Wisconsin kan man finde store navne inden fountry musik. Men hvis du er en Midwesterner, har du ramt Countrymusik jackpotten. Uanset årsagen byder Wisconsin på flere country festivaler hvert år end noget andet sted i USA.

Country USA musikfestival

En af de største festivaler, Country USA Music Festival, kan findes i Oshkosh, WI. Den varer i tre dage og byder på populære country stjerner, som Dierks Bentley, Brad Paisley, Trace Adkins, Alabama, og Scotty McCreery. Der er mulighed for at campere på festivalen og på mange hoteller og moteller i området. Men da det er en meget populær festival, er det bedst at booke hotel/motel i god tid!

Summerfest

En anden populær musikfestival er Summerfest, som spiller hvert år i Milwaukee, WI på Summerfests grunde. Selv om det er en festival for alle musikgenrer, kan du altid finde en populær country kunstner, der spiller på en af de store scener. Hvert år deltager 800-900.000 gæster i Summerfest. Du kan finde nye country kunstnere på nogle af de mindre scener og populære country kunstnere ved de vigtigste etaper. Selv om der er generelle priser til Summerfest, bliver du nødt til at købe separate billetter for nogle af hovednavnene.

Country Thunder

Country Thunder er en meget populær festival, der afholdes hver sommer i mange stater. Fans kan deltage i en af Country Thunder festivaler i Florida, Arizona eller Wisconsin. Denne festival løber fra midten af marts i Florida, til juli i Wisconsin. Country Thunder varer i tre dage, og mange country musik hovednavne spiller på en af de tre dage.

Country Jam USA

Country Jam USA er en anden country festival, der afholdes i juli i Eau Claire, WI. Country Jam USA er endnu en tre-dages festival, der byder på talenter, som Toby Keith, Keith Urban, og Jake Owen.

CMA Fest

Disse er alle fede festivaler for at se country musiktalenter, men langt den største og mest populære country musikfestival er CMA Fest. Denne festival løber i fire dage i centrum for country musikken, Nashville, TN. Hvis du ikke kan finde en af dine foretrukne country kunstnere på denne festival, så leder du ikke hårdt nok! Mere end 80 topnavne inden for country musik, både individer og grupper, kan findes på denne populære fest. Nashville, hvor mange af de bedste country musikere findes, finder du den største samling af country musik i hele USA.

Uanset hvor du bor i USA, er der en country musikfestival, som ikke er langt fra dig. For flerdages festivaler kan du forvente at betale alt fra $100 til $300, afhængigt af hvor lang tid du ønsker at deltage, og om større kunstnere er inkluderet i billetten. Hvis du er en sand country musikfan, vil du ikke have noget problem med at finde festivaler at deltage i fra foråret til sommeren i hele USA.

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online