De 5 bedste Bed & Breakfast i USA

ESTA på dansk

Når du rejser i hele USA, har du et flere muligheder for hvor du ønsker at bo. Der er de luksuriøse all-inclusive golf resorts, eller du kan vælge en uge i en rustik hytte i alperne. Måske et hostel i en blomstrende by er mere noget for dig. Men det er de klassiske bed-and-breakfasts, som du finder i store og små byder, som tilbyder en helt unik oplevelse. Disse steder har ofte meget mere karakter, og deres størrelse giver en mere intim oplevelse. Nogle har spændende temaer, mens andre blot drager fordel af deres vintage og rustikke rødder. Den bedste del? Du kan finde dem i alle hjørner af landet.

Sylvia Beach Hotel

Beliggende i Newport, Oregon tilbyder dette bed-and-breakfast en tur til kysten med et interessant twist. Hver af de 21 værelser har deres eget tema, der spænder fra J.K. Rowling til Jane Austen. I deres restaurant kan du nyde et lækkert måltid med familie eller fremmede. Bare husk på, at Pacific Northwest ikke ligefrem er kendt for deres varme vand og sjov i solen, men snarere et roligt sted at tage gåture langs kysten med en lækker kop kaffe.

The Gastonian

Dette er absolut for romantikerne blandt os. Beliggende i den søvnige og lumre syd og ved siden af Savannah, Georgias smukke Forsyth Park, byder dette historiske bed-and-breakfast prale på palæer med en italiensk stil. Det er bygget i 1868, og det er helt sikkert på den ældre side i forhold til amerikansk arkitektur. Fordyb dig i den rige kultur med hjemsøgte byture eller planlæg en løftefornyelse med din udkårne.

Antigua Inn

Tag en tur til den sydvestlige del af landet og opdag glæden ved varmen, mens du spiser autentisk nymexicansk mad. Antigua Inn ligger lige uden for den historiske Plaza i downtown Santa Fe, og det er kendt for sin kunst, kultur og aktiviteter. Alt fra varmluftsballonture til fluefiskeri til madlavningsklasser kan prøves af i dette smukke sted.

Shinn Estate Farmhouse

Selvom mange tænker på stresset og jaget i The Big Apple, når du siger New York, er der mange forskellige lokaliteter, der findes i hele staten. Tidligere NYC restauratører inviterer gæster til at tilbringe natten i vinland blot to timer uden for New York på Long Island. Tjek morgenmaden, der kommer med lokalt brød og hjemmelavet granola. Ikke overraskende er listen over vine ret stor for denne vingårds bed-and-breakfast.

The Inn at Cedar Crossing

Midten af USA har et dårligt ry som ”flyover country”, men sandheden er, at der er masser af skønhed her. The Inn at Cedar Crossing ligger inde i en historisk bygning, der engang husede en skrædderbutik, en apoteker og et lægekontor i 1800, hvilket giver en virkelig luksuriøs fornemmelse. Det udskårede mørke træ og damasktapetet transporterer dig tilbage i tiden. Du vil dog ikke gå glip af de moderne faciliteter. For måltider kan du prøve den tilstødende Cedar Crossing Restaurant & Bar eller udforske Sturgeon Bay.

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online