Besøg Niagara Falls State Park New York

ESTA på dansk

Beliggende på grænsen af New York og Canada kan du finde det mest betagende vandfald i USA. Hvis du rejser til New York, bør du virkelig ikke gå glip af en af de syv naturlige vidundere i verden, Niagara Falls State Park.

Niagara Falls er beliggende i det vestlige New York på Niagara-floden, som danner grænsen mellem USA og Niagara Falls, Ontario, Canada. Hvis du rejser nær Buffalo, New York, er Niagara Falls blot 20 mil væk.

Adgang

Ca. 30 millioner mennesker besøger Niagara Falls State Park hvert år, og det er med god grund. Uanset om du ønsker at tage en dagstur eller besøge området i et par dage, er der meget at se og lave. Som med enhver New York State park, er der et adgangsgebyr for at besøge Niagara Falls. Selv om der er forskellige turpakker til rådighed, er en af de mest købte Empire Pass-kortet. For et gebyr på $80 har du ubegrænset indgang hele dagen til de fleste faciliteter, der drives af New York State Park, herunder strande, stier og skove.

Men denne afgift indeholder ikke unikke attraktioner, som Maid of the Mist, Niagara Falls bådtur (pas på, du bliver våd!) Eller en helikoptertur over vandet. For et ekstra gebyr kan du købe disse uforglemmelige måder at se Niagara Falls.

Niagara Falls State Park

Hos Niagara Falls State Park vil du finde et Visitors Center, gavebutik, museer og naturstier. At bruge en hel dag vil ikke være et problem ved Niagara. Hvorfor ikke vælge at gå rundt og måske endda nyde en picnic på en af bordene beliggende inden i parken? For flere detaljer om Niagara Falls State Park tilbud kan du besøge.

Attraktioner med den bedste udsigt

Der er utallige attraktioner tilgængelige på og i nærheden af vandfaldet. Hvis du besøger i løbet af slutningen af foråret, sommeren og det tidlige efterår, kan du vælge at tage en tur på Maid of the Mist bådtur, som vil tage dig lige til bunden af vandfaldet. For mere information om denne ikoniske bådtur kan du besøge. Eller hvis du er virkelig er til eventyr, kan du tage en tur til Hurricane Deck ved Cave of the Winds. Denne gangbro er lavet af træ og kan blive glat på grund af vandfaldets tåge, og selv om det er helt sikkert, er det ikke en attraktion for dem, som har let ved at blive nervøs. Men for at få den bedste udsigt over Bridal Veil Falls ville dette være det foretrukne valg.

Attraktioner med amerikansk historik

Falls spillede en stor rolle i den amerikanske historie med franske, britiske og amerikanske udsigtspunkter. Hvis du er en amerikansk historiefanatiker, vil du masser af historiske oplysninger på Old Fort Niagara, hvor du endda kan se en militær forestilling. For indgangsgebyrer og turistinformation kan du besøge. Hvis Old Fort Niagara ikke giver dig nok historiske oplysninger, kan du også lære om abolitionister og frihedskæmpere på Niagara Falls Underground Railroad Heritage Centre. Besøg niagarafallsundergroundrailroad.org for mere information.

Udover parken

Uden for parken kan du se vægmalerier, live musik og teaterforestillinger og endda besøge den udendørs Artpark, som du finder på toppen af Niagara River Gorge. Hvis shopping er noget for dig, så er der mange antikke butikker i tillæg til de fashion-outlets i Niagara Falls USA. Hvis det er et glas vin du søger, så har Niagara Wine Trail, USA specialiseret sig i is og frugtvin. Hvis du tager på besøg i sensommeren og det tidlige forår, kan du besøge en af de lokale bryggerier eller en lokal gård for græskarplukning og labyrinter.

Hvis du besøger Niagara Falls State Park i bare en dag eller mange dage, vil du ikke kede dig. Uanset om du vælger at besøge parken for sine smukke vandfald eller vælger et ophold i flere dage for at opsuge alt hvad State Park og de omkringliggende områder har at byde på, vil det være en tur, du sent vil glemme.

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online