Besøg det bedste af California med disse top 5 steder

ESTA på dansk

Fra de uberørte strande i Malibu til det ikoniske Hollywood. der er en grund til, at Californien er en af de mest populære destinationer i USA. Det har et mildt klima, en rig kultur og nogle af de bedste forlystelsesparker i verden. For at få den perfekte eventyr i Californien, skal du ikke gå glip af disse centrale attraktioner.

Disneyland Park

Som en af verdens mest ikoniske forlystelsesparker er Disneyland Anaheim den eneste af de Disney parker, der er designet og bygget under den detaljerede overvågning af selve Walt Disney. Parken blev etableret i 1955, og er fortsat et af Californiens mest uforglemmelige attraktioner for både børn og voksne.

I løbet af din tid i parken har du mulighed for at se Torneroses ikoniske slot, prøve mere end 40 forlystelser og møde figurer som Tarzan, Ariel, og selve Mickey Mouse. Med så meget at tilbyde anbefaler TimeOut Los Angeles gæsterne at planlægge og prioritere deres aktiviteter. Med mere end 60 attraktioner, parader, fyrværkeri, live underholdning og god mad, er det nemt at blive overvældet.

Knott’s Berry Farm

I flere årtier Knott har Knott’s Berry Farm tjent som indbegrebet af den klassiske amerikanske forlystelsespark. Som landets første forlystelsespark af sin slags er Knott rig på attraktioner, såsom en gamle vesten spøgelsesby og nostalgiske forlystelser.

Bestående af 23 hektar af attraktioner, har parken en tiltalende blanding af dristige rutsjebaner og gyselige forlystelser, samt radiobiler, karruseller, og et omfattende børnevenligt område, som er designet specielt for de små. Med så meget variation er Knott blevet en klassisk amerikansk forlystelsespark for familier med børn i alle aldre.

Universal Studios

Der er intet sted som LA for at få et indblik i ægte film action. Universal Studios giver de besøgende den uvurderlige mulighed for at få et kig bag kulisserne, hvor nogle af Hollywoods største film er filmet. Hvis du er en fan af Fast & Furious-serien, King Kong, Grusomme Mig, Harry Potter, eller nogen af de andre blockbustere, så er parken et must-see for din rejse til Californien.

Universal Studios er også hjemsted for den berømte magiske verden af Harry Potter, som giver besøgende mulighed for at udforske Hogwarts slottet, nyde et køligt glas Butterbeer, eller købe en ægte tryllestav fra Ollivanders Wand Shop, der gør det muligt at interagere med parkens attraktioner på unikke måder.

Book en Movie Stars Home Tour

En tur til Californien er ikke komplet uden at smage lidt af berømmelsen i det fabelagtige Los Angeles. Hjem til Hollywood er LA fyldt med filmstjernes hjem og et bevis for de rige og berømte.

Filmfans vil især finde det underholdende at tage en bustur til filmstjernes hjem. De ture, som generelt er ledsaget af en meget entusiastisk og informativ vejleder, give deltagerne et kig på stjernernes hjem i Beverly Hills, Bel-Air, og Hollywood. Det er også den perfekte mulighed for at få et billede af det verdensberømte Hollywood-skilt.

Besøg Californiens berømte strande

Efter lange dage på forlystelsesparker og vandreture langs kysten er der en ret god chance for, at du har brug for at slappe af. I Californien er der ingen bedre måde at slappe af end på en strand med en kold drink i hånden. Helt tæt på Los Angeles, giver Newport Beach, Huntington Beach og Malibu den perfekte mulighed for at komme ud af byen og tilbringe en dag i vandet.

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online