Bedste steder at fejre jul i USA

ESTA på dansk

Med glæden af Thanksgiving i luften og julen lige rundt om hjørnet, er det tid til at begynde at tænke over, hvor man skal tilbringe ferien. USA er et fantastisk sted at nyde julen, da hver stat og by har sine unikke festlige fejringer, hvilket betyder, at uanset om du vil slappe af på stranden eller besøge julemarkederne i sneen, har USA noget for dig! Læs videre for at finde de bedste steder at fejre jul i USA (både med børn og uden), så du kan planlægge ferieperioden.

 

Jul i USA uden børn

Hvis du søger en voksen juledestination i USA, som er fyldt med fester, men uden børnene, skal du ikke se længere end byer som New York og Chicago eller stater som Colorado og Hawaii, der tilbyder noget lidt anderledes end den karakterfyldte jul i Disneyland.

 

New York

New York har længe været en favorit juletur for dem, der ønsker et magisk vinterlandskab. Hele byen springer ud i festlighed med julelys og dekorationer, der pryder enhver butik og gadelygte.

Besøgende kan tilbringe timer med at lede i butikkerne på Manhattan efter julegaver, hvor mange af stormagasinerne har julegulve fyldt med festlige godbidder, for ikke at nævne spektakulære displayvinduer, der skifter hvert år.

En anden årlig klassiker, som er et must for en juleferie i New York, er at se det gigantiske juletræ uden for Rockefeller Center. Rejsende kan tage billeder foran det enorme smykkede træ, inden de nyder en eftermiddag med skøjteløb på det berømte Rockefeller Rink.

Hawaii

For dem, der ønsker at undslippe vinterens temperatur, er et sted som Hawaii måske bedre egnet end NYC! Denne østat giver dig mulighed for at slappe af på strande, mens du stadig får dit julefix med herligheder som f.eks. Kaua’i Festival of Lights.

Hawaiis byer, hoteller og restauranter har feriemenuer og begivenheder, så selvom du går rundt i shorts og t-shirts, vil du stadig føle dig som om du har fejret det med stil. Hawaii er måske også et af de få steder i verden, hvor du kan se julemanden ankomme til en ø med båd, fuldt klædt i pelsforede festlige shorts i modsætning til hans sædvanlige vinterantøj.

Colorado

Hvis du foretrækker at stå på ski over julen, hvorfor så ikke tage afsted til vinterlegepladsen i Colorado? Et ophold på et stilfuldt hotel eller en hyggelig hytte er en god måde at slappe af i ferietiden, og du kan stå på ski og få tage i spa så meget du orker.

Der er masser af forskellige destinationer at vælge imellem i Colorado, fra de afslappede resorts i Breckenridge og Steamboat Springs til det eksklusive Vail og Aspen. Du kan endda vælge en af de fine restauranter, hvor du kan nyde et julemåltid, eller bo indtil nytårsaften for en vild aften med afterski.

Jul i USA uden børn

Hvis du rejser med små børn og ønsker et sted, der vil tilbyde en jul du ikke glemmer, vil du finde steder, der indeholder sjove, festlige traditioner, shows og begivenheder, der passer til børn. Naturligvis er Disney det første sted, man kommer til at tænke på, men der er også andre ting, hvis du søger noget andet.

Florida

Florida er en perfekt familiejulsdestination, da du kan kombinere fantastisk vejr, strande, shopping og endda Disney World for en unik og festlig ferie! Florida har masser af ferievillaer og hoteller, der fungerer godt til familieferier, så du kan tilbringe kvalitetstid sammen over julen.

Du vil ikke kun nyde solen, sandet og seværdighederne i Florida, men du kan også besøge Julebyen i nærheden af Orlando for en unik dag ude og sende gaver og kort til venner og familie rundt om i verden med poststemplet ’Christmas, Florida’.

Disney

Uanset om du vælger Orlando eller Los Angeles, er Disney altid et godt råb til jul med børn. Der er ikke noget bedre tidspunkt at besøge ‘Det lykkeligste sted på jorden’ end december, når siderne er fyldt med julepynt, gaver og shows, der er centreret omkring den festlige periode.

Selvom du ikke modtager en sneklædt jul, vil du nyde milde temperaturer, hvor du kan udforske parkerne, med shows som Mickey’s Very Merry Christmas Party, der sørger for at holde børnene underholdt.

Solvang, CA

Et andet øverste sted i USA til jul med børn er Solvang, Californien. Denne danske by fejrer jul på sin unikke måde, med Julefest , der foregår i hele december. Disse inkluderer et live show, et julemarked lysshow, Julemandens by, en festlig parade og meget mere.

Solvang giver dig mulighed for at nyde nogle af de mere europæiske juletraditioner, hvis man har lyst til det.

New Hope, PA

En anden by i USA, som går op i at fejre jul, er New Hope, Pennsylvania. Denne by tilbyder ofte besøgende en hvid jul (med sædvanlige temperaturer, der er omkring -1-4C), hvilket får de fleste rejsende til at føle sig lidt mere festlige!

Børn vil elske at køre på North Pole Express eller Santa’s Steam Spectacular rejser, der giver en feriedag ude på New Hope Railroad, hvor julenissen og fru Julemand kommer med på turen.

Familier kan synge sammen med musikere om bord, der spiller julesange, nyde varm chokolade og småkager og endda modtage gaver fra selve julemanden undervejs. Børn opfordres til at bære festlige pyjamasser for at få dem i godt humør, og der er endda en bar ombord for de voksne også.

Så der har du det, nogle af de bedste destinationer at tilbringe julen i USA. Uanset om du rejser med børn eller uden, er du sikker på at finde et sted, der vil være fyldt med fest, hvilket giver dig uendelig underholdning, der gør det til en jul, du husker.

Hvor skal du tilbringe ferien i år? God ferie.

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online