Bedste steder at besøge i USA (2019)

Visa Waiver Lande

Hvis du skal booke en tur i 2019 og det allerede kilder i maven, bør dette udvalg af de bedste steder at rejse i USA inspirere dig! Med mange byer, som har et dårligt ry men er ved at blive mere populær, og andre, der byder på spændende nye hotelprojekter og museer, er der masser af nye steder at udforske uden at ramme de berømte hotspots i landet.

Washington D.C.

Washington D.C. i foråret er en af de smukkeste destinationer i USA med blomstrende kirsebærblomster, der giver byen en lyserød nuance. Kirsebærtræerne, som er doneret som en gave fra Japan i 1912, trækker tusindvis af besøgende hvert år under den årlige National Cherry Blossom Festival. Ikke alene kan du deltage i en Hanami (det japanske ord for at kigge på og nyde kirsebær-blomsterne), men der er også masser af aktiviteter hver dag i byen.

En anden bonus er, at Washington DC begynder at blive varmere omkring april/maj, så temperaturen er ideel til at vandre rundt i en overflod af nationale monumenter og museer!

Lancaster, Pennsylvania

Lancaster er en foodie-himmel med markeder, nye barer og restauranter i massevis! Uanset om du er en vinkender eller glad for street food, er du sikker på at få dit fix i denne by. For kulturfans gør den berømte Gallery Row (officielt kaldet North Prince Street) det muligt at vise dig en række kunstgallerier, og du er sikker på at finde noget, der passer til din stil.

Der foregår altid noget underholdende i Longs Park, fra musikfestivaler til BBQ konkurrencer, så du nemt kan tilbringe en dag med familien i det smukke grønne område.

Lancaster er let tilgængeligt fra alle de omkringliggende stater, så der er ingen undskyldning for ikke at se det!

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale er et populært sted lige nu takket være dens smarte hotelåbninger, flotte og finurlige barer samt det spirende kunstdistrikt. Der er også de lange og stille strande, der gør Fort Lauderdale et must see i Miami.

Luksushoteller langs kysten, der hver tilbyder fine restauranter, kurbade, private strande og store værelser, gør dem ideelle til en afslappet ferie. For dem, der ønsker mere end bare strand, tilbyder Fort Lauderdale shopping, en månedlig kunstfestival, lokal mad, og de skal være vært for første gang nogensinde for Pride of Americas LGBT+ festen i år.

Charleston, South Carolina

2019 markerer afslutningen på en række store projekter i Charleston, som er indstillet på at vise byens seværdigheder med stil. Med nye direkte fly fra hele USA, og selv non-stop fly fra London, bør du helt klart se Charleston! Heldigvis er diverse restauranter, moderne hoteller og den nyrenoverede Gibbes museum klar til at tage imod nye gæster.

Charleston bevarer stadig sit historiske landskab med havnen og fortet, der giver rejsende et indblik i den kulturelle arv og byens civile krigshistorier.

Asheville, North Carolina

Den grønne by Asheville, North Carolina, har længe været et punkt for udforskning i Blue Ridge Mountains og Pisgah National Forest, især i efteråret, når efterårsfarver giver en dragende orange nuance. Men det er værd at bemærke, at byen har masser at tilbyde året rundt for rejsende. Smarte barer og caféer underholder dig med stil, mens de livlige LEAF og Montford musik- og kunstFestivaler er det perfekte sted til at kombinere musik med udendørs!

Der er altid noget sjovt, der foregår i denne by, hvad enten det er falkejagt på Biltmore, trommespils-sessioner eller ny graffiti langs Arts District floden.

Hver eneste stat i USA har nye åbninger, sjove festivaler og kulturelle festligheder for at sikre, at din næste ferie vil huskes. Men det er at vælge, hvor man skal hen først, er den hårde del!

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online