Bedste ølbarer i New York

ESTA på dansk

Der er ingen mangel på muligheder, når du er ude og lede efter det bedste øl i New York, men nogle gange kan en overflod af valgmuligheder gøre dig forvirret, og du ville sikkert ønske, at der fandtes en liste over alle de bedste steder du skal prøve, når du er i New York.

Vi er her for at hjælpe dig med at gøre det lettere at vælge værdifulde områder, så du kan prøve det bedste øl. Disse steder vil servere dig alt fra farmhouse ales til saftige IPAs, og generelt bare give dig en oplevelse, når det kommer til at brygge fantastisk øl.

Jeffrey Craft Beer and Bites

Der er et valg af 30 ølhaner – ofte roteret – på denne smukke bar. Gæster ville elske atmosfæren på Jeffreys, og det anses for at være særligt velegnet til grupper takket være den gode plads. Ud over to rummelige værelser, er der også udendørs siddepladser, hvor du kan nyde din øl under himlen. Ikke alene er deres øl gode, men du kan også få lækker mad. Hvis du besøger i løbet af eftermiddagen, kan du også benytte dig af happy hour rabatter på din bestilling.

Bondurants

Listen af drikkevarer er nøje udvalgt, og du vil finde noget for enhver smag. Valgmulighederne for deres øl er ganske interessant, og mange af dem stammer fra indenlandske producenter. Du vil finde øl, der spænder fra populære til obskure varianter. Bondurants er det rigtige sted at være, selv når du ønsker en cocktail eller amerikansk whisky. Hvis du leder efter gode tilbud på forskellige øl, kan du ikke gå galt med dette sted.

As Is NYC

Bygget med en indbydende atmosfære af mursten og sorte og hvide kontraster, byder baren på interessante ølvarianter fra hele verden. Der er tyve haner med rotation og forskellige valgmuligheder, herunder Other Half og Hill Farmstead. Deres IPAs og sours er absolut værd at prøve hos As Is NYC. Tøv ikke med at bringe alle dine venner sammen her, da de udover øl kan nyde vine og cocktails på tilbud.

Finback Brewery

Denne ølbar er et af de steder, du skal opleve, hvis du ønsker at gøre dit besøg til New York noget særligt. Stedet er ikke kun en bar. Det er også et kunstgalleri for små udstillinger. Deres IPAs er af høj kvalitet, og der er et udvalg af sours, stouts og smoked porters.

Other Half Brewing

Denne liste over de bedste ølbarer i New York er ufuldstændig uden at nævne Other Half. Ølfans er villige til at vente i kø for deres berømte humlebryg. Deres menu er i høj grad domineret af saftige IPAs og tyve haner til din smag, men du kan også prøve nogle af deres lækre pilsnerøl og stouts, hvis det er det du foretrækker. Der er god grund til al den popularitet, som dette sted har fået, og du kan kun finde ud af, hvad alt hypen handler om ved at besøge Other Half i Brooklyn.

Disse er fem af de mere bemærkelsesværdige bryggerier vi anbefaler, når du planlægger at prøve trendy øl i New York, og vi håber, at dette vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse med nogle uforglemmelige øloplevelser.

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online