Bedste film at se, før man besøger New Orleans

ESTA på dansk

New Orleans, Louisiana er et af de mest omtalte byer i USA. Fuld af kultur, farve og mystik som du ønsker at forberede dig til inden turen går til New Orleans, så du kan få en fornemmelse af, hvad der er i vente for dig i denne ikoniske by.

King Creole

King Creole er en film, der foregår i New Orleans og er historien om Danny Fisher, en gymnasieelev, der ender med at droppe ud af skolen efter at få at vide, at hans dårlige attitude, efter at slå en studerende, som drillede ham, da han kyssede en pige (Ronnie), vil forhindre ham i at bestå. Historien udvikler sig til, at Danny synger på King Creole, New Orleans natklub. Men hans historie ender ikke der. Gennem hele historien vil du finde intriger, ulovligheder, romantik og en uventet slutning. Hvis du leder efter en historie fyldt med følelser, god musik og en smuk kulisse i det franske kvarter i New Orleans, er King Creole en film, du ikke ønsker at gå glip af.

Double Jeopardy

Denne film fra 1999 film med Ashley Judd og Tommy Lee Jones handler om mord og Double Jeopardy klausulen i den amerikanske lovgivning, der siger, at en person ikke kan dømmes to gange for den samme forbrydelse. Plottet involverer Judds mand på mystisk vis forsvinder, hvor Judd dømmes for mordet. Judd er uvidende om, hvad der er sket med hendes mand, da hun vågner på deres båd, hvor han ikke blot er væk, men hans blod og et våben er på båden. Filmen involverer scener i hele New Orleans, herunder en i Lafayette Cemetery No. 3, hvor Judd ender i en kiste inde et mausoleum. Fyldt med intriger og action sammen med en spændende historie, Double Jeopardy er en film som skal ses.

Interview with a Vampire

Denne Oscar-nominerede film byder på stjernerne Brad Pitt og Tom Cruise. Filmen er fra 1994 og er en episk vampyrhistorie, hvor Louis de Pointe du Lac, som er spillet af Pitt, er fortvivlet over sin brors død og forsøger at finde måder at ende sit liv. Pitt bliver en vampyr i hænderne på den onde Lestat de Lioncourt, som er spillet af Cruise. Efter 200 års udødelighed fortæller De Pointe du Lac (Pitt) sin historie om ensomhed, sult, kærlighed og forræderi til en ung nyhedsjournalist fra San Francisco. Han deler sin skuffelse med udødelighed og den smerte og lidelse, det indebærer. Den unge journalist er interesseret i Pitts historie og beslutter, at han selv ønsker at blive en udødelig vampyr. Selv filmen er mørk, tager historien seeren med på et eventyr gennem den sydlige del af New Orleans.

When the Levees Broke: A Requiem in Four Acts

Hvis du foretrækker en dokumentarfilm, fortæller When the Levees Broke: A Requiem in Four Acts om de ødelæggelser i New Orleans fra orkanen Katrina. Filmen udforsker også den amerikanske regerings rolle og reaktion på den ødelæggende katastrofe. Dokumentaren er produceret af Spike Lee, og den indeholder beretninger om beboere, der oplevede ødelæggelserne under orkanen og omfatter interviews med journalister, ingeniører og politikere.

The Big Easy

Kriminalitet, intriger, og korrupte politifolk – denne film har det hele. Denne vilde og robuste thriller skildrer en mørkere side af New Orleans, og stjernerne Dennis Quaid, som en New Orleans politibetjent og Ellen Barkin, en distriktadvokat sendes ud for at undersøge en potentiel politibestikkelses-sag, der involverer mordet på en lokal gangster. Quaid mistænker, at sine politikolleger er potentielt involveret i gangsterens død og trods troen på Quaids plads, falder Barkin for ham og kæmper mellem hendes personlige følelser for Quaid og hendes pligt at opretholde loven. Den stærke historie og spændende plot vil holde dig interesseret i denne film hele vejen igennem.

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online