Arbejde i USA – Bedste programmer

ESTA på dansk

Interesseret i at bruge tid på at arbejde og rejse rundt i USA denne sommer? Med de rige kulturelle knudepunkter i steder som Californien, New York og Texas, er det ingen overraskelse, at de besøgende ønsker at prøve et forlænget ophold. Dog kan det føles lidt skræmmende at forsøge at finde en løsning, der er i overensstemmelse med USAs strenge udenlandske beskæftigelseslove. Nedenfor er nogle af de muligheder for at udforske som en udlænding, der ønsker at arbejde i USA for blot et par måneder. Husk, at hver af disse er midlertidige muligheder, der binder din mulighed for at blive i landet til din fortsatte ansættelse i virksomheden eller deltagelse i programmet.

Au Pair programmet

Au Pair programmet giver dig mulighed for at leve med en værtsfamilie i et helt år, med mulighed for at forlænge dit ophold med 6, 9, eller 12 måneder. Du skal tale engelsk godt nok til at have en samtale og være mellem 18 og 26 for at ansøge om dette.

Det er et gensidigt fordelagtigt system, hvor familien har en ansvarlig kilde til konsekvent børnepasning, mens au pair har mulighed for at bo og studere i USA.

Camp rådgivere

Dette er en anden mulighed, som fokuserer på at udsætte amerikanske børn for fremmede kulturer og mennesker. Kvalifikationerne svarer til dem for au pair, selvom der ikke er nogen øvre grænse i forhold til alder. Der er dog en begrænsning på den type rolle du vil spille i campen. Du kan ikke være en ikke-faglært medarbejder, såsom en kok eller en opvasker.

Sommerarbejde rejseprogram

Denne ene er for nuværende fuldtids-kollegium eller universitsstuderende, der gerne vil bruge deres sommer på at bor og arbejde i USA. Du kan tjekke en liste over de programmer, der tilbydes af landet for at se, om du er berettiget til at deltage. Organisationer som SWAP hjælper med at strømline processen ved at ansøge om og modtage dokumentation for sommer J-1 visum. Målet er at finde et job, der kun er sæsonbestemt og som kræver ekstra folk til at arbejde i sommermånederne. Mange udendørsarrangementer og restauranter ser en vækst i forretningen i løbet af den solrige sommersæson og vil kræve flere medarbejdere. Forlystelsesparker er ofte kun betjent denne tid af året, når børnene er ude af skolen. Bare husk på, at jobbet ikke kan være provisionsbaseret, en del af en medicinsk behandling eller noget, som kræver et kørekort.

Lægeprogram

Dette program giver udenlandske læger mulighed for at tage til USA for at deltage i en medicinskuddannelse på akkrediterede amerikanske medicinske institutioner. Der er mange krav, der skal være opfyldt, men det kan være nødvendigt for at blive en veluddannet læge i visse dele af verden. Målet er at give udenlandske læger en specialuddannelse for at tackle problemer i deres hjemland eller deres bopælsland. Det er ikke en leg at bestå National Board of Medical Medical Examiners samt Foreign Medical Graduate Examination.

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online