8 billige steder at besøge i USA på et budget

Visa Waiver Lande

Rejser på et budget kan være en vanskelig opgave, da du er nødt til at være meget omhyggelige med at vælge, hvad du bruger dine penge på. Men det er helt overskueligt at planlægge en tur til USA, hvis du ved, hvilke stater og byer, som er billige at rejse rundt i. Her er et par overkommelige rejsemål i USA:

Las Vegas

Ved første øjekast kan Las Vegas virke som det sted, du tager til, når du er klar til at risikere at miste alt, hvad du har, men bortset fra hasardspil, er det faktisk billigere at flyve til Las Vegas og booke et hotel end de fleste andre byer. Der er også masser af gratis underholdning for både børn og voksne.

Grand Canyon

En tur til at udforske dette fantastiske syn i Arizona er indsatsen værd, og det bedste er, at du kan se Grand Canyon uden at bruge en masse penge. Camping her er også virkelig billigt, og du kan endda komme ind gratis på bestemte dage.

Albuquerque

Breaking Bad fans har gjort denne billige destination i New Mexico en yderst populær turistattraktion, men der er meget mere at opdage i denne by udover de steder, der ses i serien. Der er en række festivaler du kan deltage i, såsom Balloon Fiesta, og Albuquerque lader dig nyde en multikulturel oplevelse i alt fra historien om New Mexico til sine forskellige køkkener.

Salt Lake City, Utah

Hvis du ønsker at spare op til en skitur i løbet af vinteren, er dette et godt sted at besøge. Men du kan også tage til Salt Lake City for en prisbillig ferie i andre sæsoner. Tag på vandreture på de mange bjerge, besøge museer og zoo eller opleve den imponerende udsigt over Utahs Great Salt Lake.

San Antonio

San Antonio er mest kendt for Alamo, men der er masser at udforske i denne historiske by i Texas, og prisen på maden er meget rimelig. The River Walk er en anden populær attraktion blandt San Antonios besøgende uden ingen mangel på seværdigheder og lyde, som vil holde dig tryllebundet.

Williamsburg, Virginia

Tag en tur gennem den amerikanske historie i Colonial Williamsburg landsby, eller besøg Busch Gardens for sjov og underholdning. Du kan tage på Jamestown færgen gratis for at få mest muligt ud af din budgetferie.

Memphis, Tennessee

Der er meget at udforske i denne by, især for musikfans, da Elvis Presleys hjem – Graceland – ligger her, og du vil finde tegn på Elvis overalt i Memphis. Flere museer kan besøges gratis, og det blomstrende musikliv på Beale Street er en helt unik oplevelse.

Dallas-Fort Worth

Du vil elske dette sted, hvis du altid har været fascineret af cowboys og det vilde vesten. Der er en gratis vogn du kan hoppe på for at udforske den texanske by, og der findes mange forestillinger på Fort Worths kvæggårde. Priserne er generelt rimelige for de forskellige attraktioner, der findes i denne by.

Selv om det normalt kan være svært at finde et hotel for mindre end $100 per nat i de fleste stater, kan du finde mange billige steder over hele USA takket være Airbnb. Uanset hvor du vælger at tage hen, er det vigtig at planlægge og få mest ud af din ferie på et begrænset budget.

 

 

Lær om ESTA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om opdatering af din ESTA status  |  Lær om VWP

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online