5 bedste all – inclusive resorts i USA

ESTA på dansk

Uanset om du er på udkig efter en sjov ferie med dine børn eller har brug for en isoleret tilflugtssted, er der masser af muligheder i USA, hvor man kan nyde et idyllisk altomfattende resort. Her er fem af vores bedste valg for et getaway.

 

The Ranch ved Rock Creek

Denne luksusranch i Philipsburg, Montana er spredt over 6.600 tønder land, og lader besøgende opleve omgivelserne. Prisen omfatter måltider, transport til og fra lufthavnen samt omkring ranchen, vaskeri, snacks og drikkevarer. Derudover finder du guidede aktiviteter, som vandreture, fluefiskeri, ture og ridning tilbydes hver dag. Silver Dollar Saloon på ranchen er fantastisk til underholdning om natten. Stedet er børnevenligt, da der også er en børneklub, hvor en bred vifte af uddannelses- og hands-on aktiviteter afholdes, så børn kan lære om de forskellige ranches, skove og dyreliv i Montana.

Club Med Sandpiper Bay

Der er noget for enhver smag på denne fantastiske resort i Port St. Lucie, South Florida. Der er en bred vifte af sjove aktiviteter, som er inkluderet i prisen på dette feriested, såsom kajaksejlads, sejladslektioner og andre sportsfaciliteter med erfarne instruktører. Hvis du rejser med børn, vil de elsker børneklubberne og de ubegrænsede muligheder for at svømme i udendørs pools. Voksne kan slappe af i spaen, spille golf og få drinks i baren. All inclusive-pakken omfatter også måltider på restauranten på dette tilflugtssted ved havet.

3.The Lodge ved Woodloch

Dette resort i Hawley, Pennsylvania er ikke egnet til familier med børn men mere egnet for voksne, der ønsker afslapning, som er centreret om wellness og meditation. Spaen og golfbanen er uovertruffen og en af de bedste faciliteter ved stedet. Der er forskellige aktiviteter, der er inkluderet i prisen afhængig af sæsonen. For eksempel kan du tage på vandreture om sommeren og hoppe i sneskoene om vinteren. Derudover vil professionelle instruktører vejlede yoga og fitness-entusiaster uden ekstra afgifter.

4.Grand Hotel ved Mackinac Island

Det betragtes som en af de bedste og fornemme resorts, Grand Hotel i Michigan har været i drift siden 1887. Det er fortsat lukket i løbet af vinteren og tillader ikke biler at bruges som transport på øen. I stedet for kan besøgende transportere sig rundt i charmerende hestevogne. Det naturskønne sted har en rig historie og kan prale af den længste veranda i verden. Der er flere interessante ting at lave på Grand Hotel, herunder golf, live shows og en tur i spaen. De tilbyder en bred vifte af pakker for forskellige aktiviteter og årlige festivaler. At bo på Grand Hotel kan være en unik oplevelse, og er perfekt til en afslappende ferie langt væk fra støj og travlhed i byens liv.

5.Miraval Arizona Resort and Spa

Sundhed og wellness-entusiaster vil elske dette resort i Tucson, Arizona. Der er en bred vifte af aktiviteter under ledelse af eksperter, der omfatter alt fra eventyr til mad til sundhed og ernæring. Biavlingskurser og pilates er blandt de forskellige sunde ting du kan lave på Miraval. Uanset hvilken pakke du vælger på dette resort, vil det inkludere måltider, transport, snacks og sunde aktiviteter. Den fantastiske udsigt over bjergene er alene nok til at få dig helt ned i gear.

 

Lær om ESTA USA ansøgningen  |  Lær om hvordan du kontrollerer din ESTA  |  Lær om ESTA på dansk |  Lær om Visa Waiver Lande

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online