ESTA online formular for dansker

Planlægger du at rejse til USA af ferie-, forretnings- eller medicinske årsager? Visa Waiver lande tillader pasindehavere fra visse lande at ansøge på forhånd om et elektronisk visum (ESTA USA Ansøgning). Du kan besøge USA på så lidt som 90 dage med Visa Waiver-programmet. Online ansøgninger om visum er ikke muligt. Alle kvalificerede rejsende bliver gennemgået og behandlet af vores hjemmeside for e-visum til USA. Udfyld ESTA online formular via denne hjemmeside.

Rejsende med pas fra et hvilket som helst anført land kan ansøge om et elektronisk visum til USA, hvis de opfylder alle krav. Du kan ansøge online om ESTA på dansk . Du skal bruge flere pas og rejseoplysninger. Hver person skal udfylde ansøgningen på cirka 10 minutter. Vores kundesupportafdeling står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål om ansøgningsprocessen. Alle ansøgninger om e-visum behandles og gennemgås inden for 24 timer.

Online adgang til ESTA formular for USA er mulig. Følg instruktionerne omhyggeligt og dobbelttjek dine oplysninger for at undgå tastefejl. Hvis du har de rigtige oplysninger og samtykke, kan du ansøge for både dig selv og andre. Hvis der er en forsinkelse i behandlingen af din anmodning, skal du sørge for at skrive bekræftelsesnummeret ned.

Ifølge den amerikanske regering kan godkendelse af alle ESTA’er tage op til 72 timer. Det oplyste den amerikanske regering i december 2018. For at bevise, at du har ansøgt om og modtaget et autorisationsnummer, kan du også printe dokumentet til at tage med på din rejse. 

Oplysningerne indsamles elektronisk, og flyselskaberne, såvel som CBP-officeren i amerikanske indrejsehavne, vil kunne bekræfte, om du har et gyldigt ESTA-visum.

Alle rejsende, der ankommer til søs eller med fly, skal have ESTA-visum. Disse visa er påkrævet for alle rejsende, der ankommer til søs eller i luften, uanset om de rejser for forretning, turisme, transit, lægebehandling, studier eller korte rejser på mindre end 90 dage.

Det er nemt at udfylde onlineansøgningen om et ESTA-visum. Processen tager normalt mindre end 15 minutter. Det er vigtigt at sikre, at alle oplysninger er nøjagtige og at være opmærksomme på detaljer. Du bør sikre dig, at dine personlige oplysninger er korrekte, og at du har en e-mailadresse, der virker. Ansøg venligst mindst 72 timer før din afrejse til USA.

ESTA online formular USA

Tjek, at du er berettiget. Du skal have et pas og ikke være bosiddende eller permanent bosiddende i en Visa Waiver Program-nation for at deltage.

Tjek, at dine dokumenter er gyldige. Du skal have dit pas gyldigt i mindst seks måneder efter din planlagte rejse til USA.

Saml alle de oplysninger, du har brug for. ESTA-ansøgninger er nemmere, når du har det hele. Dine pasoplysninger, andre navne og aliaser, kontaktoplysninger, tidligere amerikansk visumoptagelseshistorik (hvis relevant), din fødeby, forældres navne, nationalt identifikationsnummer, historie om straffedomme samt din kriminelle historie vil være påkrævet. For at betale ekspeditionsgebyret skal du have et af de største kreditkortmærker (American Express eller Discover, Diners Mastercard, Visa, Mastercard, Visa eller Visa). Gebyret vil blive opkrævet i USD $.

FAQ om at ansøge om ESTA

Hvad er Visa Waiver-programmet, og hvordan fungerer det?

Ansøgningen om rejsetilladelse kræver færre formaliteter end den amerikanske visumproces. Visa Waiver-programmet giver rejsende mulighed for at rejse ind i USA i op til 90 dage. Når du rejser til USA, skal du muligvis fremvise bevis for en gyldig returbillet eller penge. Når du har indsendt din ESTA usa ansøgning, modtager du en e-mail med din rejsetilladelse. Gem en kopi af dit ESTA-ansøgningsnummer. Dit ESTA-nummer kræves til følgende formål:
  • Du kan tjekke status for din ESTA-rejsetilladelse.
  • Før du rejser til USA, skal din rejsetilladelse opdateres.
Vigtige tips
  • Efter at du har indsendt en ESTA USA ansøgning, afgøres din berettigelse til visumfritagelsesrejser til USA. Hold styr på dit ansøgningsnummer .
  • ESTA-ansøgningsnummeret er normalt 14 tegn langt. Den består af en blanding af bogstaver og tal.
  • Vi sender dig en e-mail med en PDF-kopi af din rejsetilladelse. Du bør gemme og udskrive dette dokument.
Du skal ansøge om din rejsetilladelse mindst 72 timer før afgang. Det anbefales stærkt at ansøge om din rejsetilladelse så hurtigt som muligt, hvis du planlægger at rejse til USA inden for de næste 3-6 måneder.

Hvor lang er en godkendt ESTA ansøgning i gennemsnit?

En ESTA-godkendt anmodning er gyldig i to år. To år er gyldighedsperioden for ESTA-ansøgning. Den toårige gyldighedsperiode for ESTA-ansøgninger er to år. Rejsende er begrænset til to besøg i USA. De kan blive i op til 90 dage. Et B-2 turistvisum er påkrævet for dem, der planlægger at blive i USA i mere end 90 dage. Et arbejdsvisum eller et studievisum er påkrævet, hvis den rejsende har til hensigt at studere eller arbejde i Amerika. En ESTA-ansøgning garanterer ikke, at ansøgeren kan rejse ind i USA. Grænsekontrolmedarbejdere vil afgøre, om den rejsende kan komme ind i landet. De vil inspicere dokumenter og stille spørgsmål for at bekræfte, at de er autentiske og pålidelige.

Hvad er ESTA-kravet i dit land?

Rejsekrav til ESTA er mindre strenge end dem, der kræves af det amerikanske visum. Onlinerejser kræver kun et pas, der har biometri og tilstrækkelige midler, samt et kreditkort. Billetterne skal være gyldige i mindst seks måneder fra rejsedatoen. Myndigheder kan nægte at give tilladelse til at komme ind i landet, hvis dette ikke er muligt. ESTA-ansøgere behøver ikke yderligere dokumentation, såsom fly- og hotelreservationer, eller for at gennemgå et ansigt-til-ansigt interview på en amerikansk ambassade. Dette er nødvendigt for at få et amerikansk visum.

Kvalifikationstest for at ansøge om et ESTA ansøgning

Online ansøgninger til ESTA US er mulige. Online ansøgninger er mulige uden at besøge nogen ambassade eller konsulat. Alt du skal bruge for at ansøge om ESTA er et biometrisk pas. Du skal også bruge et kreditkort, der har tilstrækkelige midler til at dække ansøgningsgebyret. ESTA er ikke tilgængelig for alle. ESTA er ikke tilgængelig for borgere fra visumfritaget lande. Et visum er påkrævet for alle, der planlægger at rejse mere end 90 dage eller arbejde i Amerika. For at afgøre, om du er berettiget til at rejse til USA, skal du tage onlinetesten.

Hvad er den bedste rute til at krydse den amerikanske grænse?

VWP giver dig muligvis adgang til Canada, Mexico og andre nærliggende lande. VWP vil gøre det muligt for dig at blive genindlagt i Amerika inden for 90 dage efter din ankomst. Du kan ikke blive længere end 90 dage. Dette gælder for alle korte ture. For mere information, besøg CBP hjemmeside. USA kræver IKKE, at borgere fra VWP-lande* viser bevis for rejse til en anden nation* ved indrejse.

Er ESTA den bedste måde at forlænge mit ophold i Amerika på?

Visumfritagelsesprogrammer kan ikke udvides til USA. Du kan ikke forlade USA, efter du har modtaget dit visumfritagelsesprogram-stempel. Den amerikanske ambassades webside for forlængelse af dit ophold. Citizenship and Immigration Services (USCIS).

Hvis min ESTA-ansøgning er blevet godkendt, er det så muligt at rejse til Amerika?

Du kan rejse til USA, hvis din ESTA-autorisation er godkendt. ESTA-ansøgningen er kun en rejsetilladelse og garanterer ikke indrejse i USA. Hvert indgangssted har told- og grænsebeskyttelsesofficerer bemyndiget til at give eller nægte adgang til USA.

Hvornår skal du ansøge?

Selvom de fleste ansøgninger behandles med det samme af USA’s Department of Homeland Security’s ESTA, kan det nogle gange tage op til 72 timer. Det anbefales, at du ansøger mindst 72 timer før din rejsedato.

Skal jeg ansøge gennem en tredjepartsudbyder eller direkte gennem ESTA?

Afhængigt af dine rejseplaner og specifikke behov kan du ansøge direkte om ESTA-godkendelse eller gennem en tredjepartsudbyder. En tredjepartsudbyder er tilgængelig for at hjælpe dig eller din organisation med specialiseret information, kundeservice 24/7 og resultatmeddelelse.

Det anbefales at ansøge om ESTA 72 timer før afrejse

Alle pasindehavere fra Visa Waiver-lande skal ansøge om deres ESTA online